Om NT6

Vi er et tverrfaglig kompetansemiljø bestående av nærmere 42 personer tilknyttet godt over 25 ulike private bedrifter, samlet på samme sted. Vi har en ambisjon om å skape et aktivt og lærende miljø i skjæringspunktet mellom IT, design og kommunikasjon. 

Delingskultur

Vi deler absolutt alt, og deling er selve essensen i vårt miljø. Den sosiale kompetansen blir stadig viktigere på arbeidsmarkedet. For å finne de gode løsningene må man klare å samhandle med eksperter på andre områder enn vårt eget. Det er dette vi prøver å gjøre hver dag hos NT6. Deling skjer ikke av seg selv, det må stimuleres, og derfor jobber vi daglig med å etablere en kultur for folk på tvers av fagområder, med helt ulik kompetanse. På den måten finner vi sammen i prosjektene, og skaper noe som er langt bedre.

Kontor med mening

Faste eller midlertidige plasser. NT6 ønsker å være et bindeledd mellom akademia og næringslivet. Dette er fordi studenter og akademia trenger å koble seg på næringslivet tidligere, men også fordi næringslivet i aller høyeste grad har både behov og nytte av å koble seg på akademia. 

Kontakt oss

Bedriftene hos NT6

Kodeo
Alt fra avanserte nettbutikker til enklere nettsider. Vi hjelper deg å lage de tingene du trenger for å lykkes på nett.
Are
Hva skal du si? Til hvem? Og hvordan? Den samme historien må fortelles selv om vinklingen varierer, og identiteten er utgangspunktet for design i alle flater. 
Headit
Suksess er tre små, men viktige ord; Lytte, forstå og løse. Vi tilbyr et dedikert og samstemt elitelag med god forretnings- og teknologiforståelse.
Alver
En advokat er en du må ha tillit til, en som skal forstå din situasjon og tale din sak. Hos Alver Advokatfirma møter du mennesker som kan gi deg den bistanden du trenger ut fra din situasjon og dine problemstillinger.
Vixel
Norwegian start-up that has developed a collaboration platform for BIM in VR, called Vrex. Vrex is a CAD and BIM collaboration tool in VR. Easy to use cloudbased VR that streamlines workflow between all your favourite CAD and BIM software.
Lykketall
Vi bistår bedrifter som jakter resultatforbedring, forenkling og vekst. Våre tjenester innen regnskap og rådgiving utføres relasjons- og verdibasert, med fokus på å være en rådgiver og sparringspartner for kunder i SMB-segmentet.
Lindbak
Lindbak er Norges ledende familieeide aktør innen kontormøbler, utskriftstjenester, Lyd og bilde (AV-løsninger), IT-løsninger og kaffe og vann.
Regnskapsconsult
Vi er totalleverandør av økonomitjenester, og som kunde hos oss får du bistand innen all økonomisk administrasjon og IKT-tjenester på et høyt faglig servicenivå.
Grieg Connect
Digitalising ports and terminals - realtime port call vessel management. 
Selvklart
God innsikt lar oss designe løsninger som dine kunder setter pris på. Gjennom solid erfaring utvikler vi smarte digitale løsninger som fungerer i fremtiden. Vi markedsfører dine tjenester slik at potensielle kunder finner deg.
tur.digital
tur.digital er Innlandets digitalbyrå. Vi hjelper deg å pakke tursekken med en helhetlig strategi, målrettet annonsering og godt innhold. Bli med på en digital topptur! 
Strategisk ruteplan
Våre fagområder er markedsanalyser og kollektivstrategi, ruteplanlegging og optimalisering  av rutenettverk, samt infrastruktur og miljøvennlige transportløsninger.
Ludviig
kortfattet.no
Kommunikasjonsråd og tekstproduksjon. En god tekst gjør at du fanger oppmerksomheten til leseren. En god tekst gjør leseren til kunde, abonnent eller gjest. Mange gode tekster gjør at du er i gang med innholdsmarkedsføring.
locomotiv
Fotograf og videoprodusent. Visuell historiefortelling, branding og identitetsbygging gjennom strategisk bruk av film, bilder og lyd. Produksjonsselskap for digitale medier. Leverer film, foto, lyd og dronetjenester
Digital Innlandet
Digital Innlandet er et nettverk som jobber for å skape vekst og utvikling innen IKT-næringen, og samtidig gjøre Innlandet bedre på digitale løsninger. 
Goodwill
Goodwill er spesialister på å lage kommunikasjon som sørger for at kundene blir synlige i markedet, media og opp mot politiske beslutninger. 
Ruth & Ragna
I en verden full av teknologi og rivende utvikling, er fokuset på den menneskelige faktor svært viktig å jobbe strategisk med. Vi finner flyten i folk.